top of page

HIKAYEMIZ

.

.

kalp.png
kalp.png
En özel malzemeler, en özel reçetelerle       'da hayat buluyor.
Lulu_Logo-12_edited.png

Lu, gelato'nun nitelikli pastacılık ürünleri, Belçika waffle ı ve kahvenin tamamlayıcı ürünler olduÄŸu bir yapıda ilerlemeyi hedefleyen markamızdır.

​

 Lu Gelato, ürettiÄŸi ürünleri, ülkemizin ve dünyanın gıda sektörüne yön veren ve önde gelen ham madde üreticilerinin en prestijli ürünlerini kullanarak bir araya getirmektedir.

 

Lu Gelato, ülkemizin en özel sütünü üreten Jersey ırkı ineklerin sütünü çanakkaledeki mandıralardan, mevsiminde ve yöresinde yetiÅŸen meyvelerin en kalitelilerini anlaÅŸmalı bahçelerinden, yöresine özgü en kaliteli kuruyemiÅŸleri ilk hasatında birinci elden toplayıp, özenle bir araya getirerek besin deÄŸerlerini kaybetmemesine özen göstererek iÅŸler.

​

Lu Gelato'nun üretim reçeteleri, Türkiye, Ä°talya, Fransa ve Rusya'nın en önemli pasta ve gelato ÅŸeflerinin tavsiyeleri sanatsal dokunuÅŸları ile oluÅŸturulmuÅŸ ve Türk damak zevkine uyarlanmıştır.

​

Kurucumuz Veysel Kılıç, gurme dondurma ve sorbe üzerine Ä°talya’da farklı akademilerde ve okullarda eÄŸitim almış ve yıllarca süren araÅŸtırmalar yapmıştır. Bunun yanı sıra, dünyaca beÄŸenilen Ä°talyan “gelato artigianale”nin bütün özellikleri ile ülkemizde uygulanabilmesi için Ä°talya’da dondurma yapan firmalarda görev almıştır.

 

Sahip olduÄŸu tüm edinimleri 2018 yılında Lu Gelato’da hayata geçirerek, kendi akademisini kurmuÅŸtur. Bununla birlikte, ilk günden bu yana Lu, doÄŸal gıdalarla üretim, tazelik ve mükemmeliyetçilik prensiplerinden asla vazgeçmeden, kalite ve ürün çeÅŸitliliÄŸini her zaman ileriye götürürken aynı zamanda verdiÄŸi eÄŸitimler ile genç bir kuÅŸak yetiÅŸtirmeyi hedeflemektedir.

​

Lu Gelato bugün 100’ü aÅŸkın tartışılmaz lezzetiyle, kurumsal müÅŸterilerinin yanı sıra, perakende satış noktaları ve paket servis noktaları ile sizlere de ulaÅŸmaya devam ediyor.

       Gelato 
ve
ENDÜSTRÄ°YEL DONDURMA
ARASINDAKÄ° FARKLAR NELERDÄ°R?
Lulu_Logo-12_edited.png

​

%50 DAHA AZ HAVA ORANI

YoÄŸun, ipeksi, pürüzsüz ve kadifemsi yapısı ile yemesi çok daha keyiflidir.

gelato tamamen süt ve süt kremasından yapılır

Endüstriyel dondurma yaÄŸ takviyesi içerir.

Gelato yüksek sıcaklıkta servis edilir. (-13 derece)

Endüstriyel dondurmalar daha düÅŸük bir sıcaklıkta servis edilir. -19 / -21 Bu nedenle dilde ÅŸok ve yanma etkisi oluÅŸtıurabilmektedir. 

GELATODA KATKI MADDESI VE GIDA BOYASI YOKTUR

Tamamen taze meyve ve kuruyemiÅŸlerle üretilir.

GELATOnun raf ömrü 3 gündür (her zaman taze)

Endüstriyel dondurma saklama ve sunum derecelerinin düÅŸüklüÄŸü, yaÄŸ ve hava oranının yüksekliÄŸi, içerdiÄŸi endüstriyel katkıların dayanıklılığı sayesinde haftalar bazen aylar boyu stoklanabilmektedir.

​

​

100gr gelato

ortalama olarak

160 KALORÄ°

5.1 GR PROTEÄ°N

5.4 GR YAÄž

0.0 GR TRANS YAÄž

​

100gr DONDURMA

ortalama olarak

238 KALORÄ°

4.4 GR PROTEÄ°N

14.8 GR YAÄž

0.2 GR TRANS YAÄž

kalp.png
bottom of page